top of page

Vi arbetar endast med ett hudvårdsmärke - ZO Skin Health

På Strandh Skincare är vi måna om hur hudvårdsprodukter påverkar huden på cellnivå. Därför är vi väldigt selektiva med vad vi köper in på mottagningen men framförallt vad vi säljer till våra patienter. Våra läkare och sjuksköterskor har under flera år testat behandlingar med olika hudvårdsprodukter och är eniga om att endast ett företag ger de lovade resultaten- ZO Skin Health.


Grundaren av ZO Skin Health - Dr. Zein Obagi


ZO Skin Health är grundat och utvecklat av specialisthudläkaren Dr. Zein Obagi som under drygt 35 år har arbetat med att hitta avancerade hudvårdslösningar för alla behov. Han är världskänd för att ha den ledande rollen inom hudhälsa och hudföryngring. Dessutom är han expert inom behandling av mörk hud och är rankad som en av de främsta experterna inom kemisk peeling.


Varför vi väljer ZO Skin Health


Vi väljer ZO Skin Health eftersom vi vet att hudhälsa endast uppnås genom forskning - The Power of Science. Varje produkts påverkan på hudceller är känt och resultatet är bevisat. Alla våra anställda är dessutom utbildade inom dessa produkter och kan därför hitta en lösning för allas behov, oberoende av ålder, etnicitet, unikt hudtillstånd eller hudtyp. Exempel på hudtillstånd som behandlas med de här produkterna är akne, rosacea, tecken på åldrande, hyperpigmintering och rodnad.


Välkommen att boka en gratis konsultation redan idag för att få en skräddarsydd behandlingsplan!


https://zoskinhealth.com/pages/about-us

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2 Post
bottom of page