top of page

Vad är Restylane Skinbooster?

Restylane Skinbooster är en produkt som innehåller Hyaluronsyra. Hyaluronsyra är ett ämne som finns i huden och som avtar med åldern. Stressen från det moderna samhället bidrar till att många patienter upplever de första tecken på åldrande som försämring av hudens elasticitet, uttorkad hud, försämring av hudstrukturen, tecken på linjer och akneärr. De vanligaste problemområdena är ansiktet, nacken, händer och dekolletaget.


Behandlingar av Restylane Skinbooster har visat sig ha betydande och bestående förbättringar av hudens skick i flera kliniska studier. Synliga resultat har även bevisats vilket leder till en hög patienttillfredställelse. Restylane Skinbooster är en innovativ terapi för att återställa hudens hydrobalans och är designad för att hålla kvar vattenmolekyler djupt i hudens lager. Detta resulterar i en ökad hudelasticitet, minskad hudsträvhet, mindre fina linjer och färre hudimperfektioner som akneärr.


Behandlingsplanen innehåller vanligtvis 3 injektioner som administreras varje 2-4 veckor. Regelbunden underhållning sker vanligtvis 2 gånger per år efter detta. Vid den andra behandlingen, upplevde 100 % av alla patienter att deras förväntningar möttes och detta kvarstod även när samma patienter blev frågade 6 månader efter deras första behandling.


På Strandh Skincare är det endast utbildade läkare och sjuksköterskor som utför Restylane injektioner. Du är varmt välkommen att boka en kostnadsfri konsultation med vår sjuksköterska för att veta mer om behandlingen!

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2 Post
bottom of page