top of page

Träffa privat Hudläkare i Stockholm - utan remiss

Att ta hand om sin hud är en viktig del av vår övergripande hälsa och välbefinnande. Ibland kan det dock vara svårt att hantera hudproblem på egen hand, och då kan det vara till hjälp att vända sig till en hudläkare eller dermatolog. På Hudläkare i Täby tar vi emot patienter under landstingsavtal (med remiss från vårdcentral), samt privat (utan remiss). Vill du träffa en hudläkare utan remiss? Har du en godartad förändring som du vill bli av med? Det kan du göra genom att boka en privat tid hos oss. Priser och alternativ hittar du HÄR


Strandh Skincare Clinic


Om du letar efter en hudläkare / dermatolog i Stockholm, finns det flera alternativ att välja mellan. Strandh skincare clinic erbjuder ett brett utbud av hudvårdstjänster, inklusive konsultationer med hudspecialister. Hudläkare / dermatologer på våra kliniker kan hjälpa till med allt från akne och rosacea till hudcancer och hudåldring. Den stora fördelen med Strandh Skincare är att du kan vara säker på att personalen har rätt medicinsk bakgrund och relevant träning för varje procedur.


Hudläkare Stockholm Landstinget / Region Stockholm


Om du istället söker en hudläkare i Stockholm med landstingets vårdval och vill komma till oss, kan du kontakta din vårdcentral och be om en remiss till Hudläkare i Täby. Detta alternativ tar oftast längre tid, men kan vara konstnadsfritt om du har frikort.


Milier, Hudflikar och Ta bort ansiktsvårtor själv


Hudläkare och dermatologer kan hjälpa dig med många olika hudproblem, inklusive milier, hudflikar och ansiktsvårtor. Milier är små vita prickar som ofta visas på kinderna och runt ögonen, medan hudflikar är mjuka, utskjutande tillväxter på huden. Både milier och hudflikar kan behandlas av en hudspecialist.


Ta bort ansiktsvårtor själv är dock inte rekommenderat, eftersom det kan orsaka ärrbildning eller infektion. Det är alltid bäst att låta en professionell hudspecialist ta hand om eventuella hudproblem. Om du vill träffa en hudläkare eller hudvårdsdoktor i Stockholm kan du boka en tid för en konsultation på Strandh skincare clinic, en privat hudläkarmottagning. Du kan också boka tid för en virtuell konsultation med en hudspecialist online.


Bläddra bland våra privata erbjudanden och boka ditt besök här:

Bokadirekt


Mer information:

Privat: Strandh Skincare

Landstiget: Hudläkare i TäbyAndra artiklar som är bra att läsa:

Microneedling at Hudläkare i Täby - Common concerns and questions answered

Microneedling / Dermapen4 - Vanliga frågor

Microneedling / Dermapen 4 - En introduktion37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2 Post
bottom of page