top of page

Microneedling / Dermapen4 - En introduktion

Uppdaterat: 4 apr.

Microneedling - en revolutionerande behandling för att reducera rynkor

Att ha rynkor i ansiktet är en naturlig del av åldrandet. Men för många kan de kännas jobbiga och påverka självkänslan negativt. Om du vill reducera rynkorna på ett effektivt sätt kan microneedling vara ett bra alternativ.


Microneedling är en behandling som går ut på att man skapar små, kontrollerade skador i huden med hjälp av en microneedling-roller eller dermapen. På så sätt ökar produktionen av kollagen och elastin, vilket bidrar till att reducera rynkor och fina linjer. Behandlingen har också visat sig vara effektiv för att reducera akneärr och för att ge huden ett ungdomligare utseende.


Så här går en microneedling-behandling till: Hudterapeuten börjar med att rengöra och förbereda huden för behandlingen. Sedan appliceras en bedövningssalva på huden för att minska obehag. Därefter förs en microneedling-roller eller dermapen över huden, vilket skapar små hål i huden. Efter behandlingen kan huden kännas lite öm och irriterad, men det är helt normalt och går över efter några dagar.


För att uppnå de bästa resultaten är det viktigt att följa rätt eftervård. Hudterapeuten kommer att ge dig råd om vilka produkter du bör använda efter behandlingen och vilka produkter du bör undvika. Det är också viktigt att undvika solen och använda solskyddsfaktor för att skydda huden.


En av de största fördelarna med microneedling är att behandlingen är skonsam och passar alla hudtyper. Det är en naturlig behandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen och elastin, vilket bidrar till att reducera rynkor och fina linjer.


Sammanfattningsvis är microneedling en effektiv och naturlig behandling för att reducera rynkor och fina linjer. Genom att öka hudens produktion av kollagen och elastin kan du få en mjukare och mer ungdomlig hy. Så varför inte prova microneedling och se resultatet själv?


Strandh Skincare erbjuder Dermapen4 behandlingar, utförda av utbildad personal för att säkerställa bästa resultat. Följ länkarna nedan för att lära dig mer och boka din konsultation/behandling.


Bläddra bland våra erbjudanden och boka din behandling här:

Bokadirekt


Mer information

Strandh Skincare

Hudläkare i Täby


Andra artiklar som är bra att läsa:

Microneedling at Hudläkare i Täby - Common concerns and questions answered

Microneedling / Dermapen4 - Vanliga frågor

Microneedling / Dermapen 4 - En introduktion


#microneedling #dermapen4 #hudvård #hudvårdmän #ansiktbehandling


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2 Post
bottom of page