top of page

Restylane Filler & Skinbooster

Restylane är världens första hyaluronsyrafiller, utvecklad och producerad i Sverige. Den har funnits sedan 1996 och är en av de mest använda produkterna på marknaden med över 40 miljoner behandlingar. Restylane är speciellt framtagen för att återskapa volym och förstärka ansiktets form och kontur.


Det kompletta sortimentet av Restylane filler individanpassas utefter dina önskemål och behov för att uppnå ett säkert och naturligt resultat. 

Beauty Model
Restylane Fillers: Välkommen

Restylane Filler

Uppnå ett personligt och naturligt resultat.

När vi åldras förlorar huden underhudsfett, kollagen samt andra viktiga egenskaper som ger ansiktet dess form och struktur. Vi börjar upptäcka små fina linjer, rynkor och veck som inte fanns där förut och som bidrar till att vi ser äldre ut. 

Vi kan med Restylane hjälpa dig att skapa en individuell behandlingsplan som kan bestå av : 

- Återskapa volym och definiera kindbenen för att uppnå ett ungdomligt utseende 

- Förstärka form och kontur för att reducera synliga tecken på åldrande 

- Släta ut rynkor och veck runt mun och näsa 

- Definiera läppkontur eller öka volym i läpparna

Restylane Fillers: Text

Kinder

Med tiden förlorar vi naturligt volym i ansiktet. Genom behandling av kinder återställs den naturliga volymen i ansiktet vilket samtidigt bidrar till ett lyft.

Screenshot 2022-07-12 at 12.07.13.png
Screenshot 2022-07-12 at 12.15.47.png

Näsa - till - munlinjer

Framträdande linjer och veck från näsan till munnen kan göra att du ser arg eller trött ut. Med Restylane jämnas linjerna ut på ett säkert och naturligt sätt.

Restylane Fillers: Tjänster

Läppar

En del tycker att läpparna känns torra och nariga. Andra önskar att läpparna vore lite fylligare och mjukare. Restylane är det säkra och naturliga valet för ett diskret resultat som håller länge samt ger dig mjuka och återfuktade läppar.

Screenshot 2022-07-12 at 12.20.17.png
Restylane Fillers: Tjänster

Eventuella biverkningar

Som vid alla injektionsbehandlingar med hyaluronsyra fillers, kan biverkningar förekomma i samband med eller efter behandlingen. 

Dessa biverkningar är oftast milda till måttliga och inkluderar övergående reaktioner som rodnad, smärta, svullnad, blåmärken och/eller ojämnheter vid injektionstället. 

Det här är normalt och övergår oftast inom några dagar efter behandling. Om du tidigare har besvärats av herpesutslag på läppen kan nålsticket i sig leda till att utslaget kommer tillbaka. 


Vi är oerhört stolta över att ha en ansvarig Specialisthudläkare på kliniken och den säkerhet vi erbjuder våra klienter. Hos oss har du därför efter din behandling 24/7 tillgång till din behandlare om biverkningar skulle utvecklas.

Restylane Fillers: Text

FAQ

Vad ska jag tänka på innan jag bestämmer mig för att göra en behandling?

Du ska alltid kontakta en utbildad behandlare för att vara säker på att behandlingen utförs korrekt. Din behandling ska utföras i en medicinsk miljö som ger dig avskildhet och som är ren. Du kan fråga om klinikens utbildningsintyg och försäkringsbevis. Endast utbildade Sjuksköterskor, Tandläkare och Läkare får utföra behandlingar med estetiska injektioner.

Hur ges Restylane?

Först desinficeras området som ska behandlas. En liten mängd Restylane fillers injiceras i huden med en fin nål eller en trubbig mikrokanyl för att fylla ut rynkor, skapa volym eller forma ansikte och läppar. Efter injektionen kan din behandlare försiktigt massera det behandlade området för att jämna ut resultatet. Hos oss kan du alltid fråga om bedövningssalva innan din behandling.

Vad bör jag tänka på efter min behandling?

Undvik att ta på behandlade området 6 timmar efter behandling. Efter det kan området tvättas försiktigt med tvål och vatten och smink kan användas. Undvik också att utsätta området för intensiv värme (bastu eller solbad) eller extrem kyla tills svullnad och rodnad har lagt sig.

Hur länge varar effekten av en behandling?

Eftersom Restylane som injiceras inte är en permanent produkt minskar effekten gradvis med tiden. För att bibehålla det estetiska resultatet rekommenderas påfyllnadsbehandlingar. För många blir resultatet gradvis med permanent ju oftare behandlingen görs.

Uppföljande behandling är vanligtvis 6-12 månader med Restylane Fillers. Restylane Skinbooster rekommenderas i kur av 3 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum. 

Restylane Fillers: FAQ

Restylane Skinboosters

Fukt- och näringsboost innifrån

Restylane Skinboosters är orginalet för injektion med stabiliserad hyaluronsyra avsedda för att förbättra hudkvaliteten och backas upp av mer än 14 år av klinisk dokumentation och användning. Restylane Skinboosters lämpar sig för att förbättra hudkvaliteten i flera olika områden och resultaten kvarstår i upp till 12 månader efter behandling.

Restylane Skinbooster lämpar sig för ansikte, hals, dekolletage och åldrande händer. Behandlingen : 

- Förbättrar återfuktningen och gör huden slätare 

- Återskapar hudens spänst och elasticitet 

- Minskar fina linjer

Restylane Fillers: Text
Screenshot 2022-07-18 at 14.52.06.png
Screenshot 2022-07-18 at 14.55.48.png
Restylane Fillers: Bild

FAQ

Vad är Restylane Skinboosters?

Restylane Skinboosters innehåller hyaluronsyra, en naturligt förekommande sockermolekyl i huden som binder fukt. Hyaluronsyran håller därför naturligt huden återfuktad och mjuk. Med åldern eller till följd av påfrestande miljöer kan mängden av hyaluronsyra i huden minska så att huden delvis förlorar sin fukt och elasticitet. Restylane Skinboosters återställer hudens naturliga balans. Den ökar hudens elasticitet och motverkar torr och stram hy.

Hur många behandlingar behövs?

För bäst effekt av Restylane Skinboosters rekommenderas 3 behandlingar med 4 veckors mellanrum men förbättring av hudens hälsa ses redan efter första behandlingen.

Hur länge varar resultatet?

Bevisade resultat är upp till 12 månader efter behandling.

Gör det ont att injicera Restylane Skinboosters?

Våra ultratunna nålar är utformade för att minimera obehaget. Vi kan även applicera smärtstillande kräm på huden för att minimera obehaget om det önskas.

Restylane Fillers: FAQ
bottom of page